Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
of 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimentão verde cortado às rodelas
- 100 g pimentão vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 ½ cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 1 pitada de piripiri (optioneel)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro seco
- 4 pés de coentro, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jardineira de carne
50 min
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 min
Sopa da pedra
1 Std. 30 Min
Canja de galinha
55 min
Caldo verde
40 Min
Mousse de chocolate
3 Std. 20 Min
Molho de tomate
40 Min
Legumes salteados
10 min
Purê de batata
50 min
Arroz de tomate
30 min
Almôndegas com molho de tomate
40 Min
Espaguete à carbonara
40 Min