Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
of 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimentão verde cortado às rodelas
- 100 g pimentão vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 ½ cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 1 pitada de piripiri (optioneel)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro seco
- 4 pés de coentro, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salada de bacalhau com grão de bico
13h 20 min
Jardineira de carne
50 min
Massa guisada com carne
45min
Arroz de marisco
45min
Canja de galinha
55 dk
Caldo verde
40min
Trutas com molho holandês
Geen beoordelingen
Sopa de grão-de-bico com espinafre
40min
Molho de tomate
40min
Purê de batata
50 min
Arroz de atum e ovo
1h
Lasanha bolonhesa
2h 30min