Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
postas de maruca (aprox. 800 g)
of 4 - 6 postas de cherne (aprox. 800 g) - 700 g tomate maduro
- 100 g pimentão verde cortado às rodelas
- 100 g pimentão vermelho cortado às rodelas
- 1 c. chá de sal
- 300 g cebola
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada às rodelas (1 cm de espessura)
-
1 ½
c. chá de caldo de peixe caseiro
of 1 ½ cubo de caldo de peixe (para 0,5 l) - 1 pitada de piripiri (optioneel)
- 200 g vinho branco
- 50 g água
- 1 folha de louro seco
- 4 pés de coentro, só as folhas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de vitela e legumes asturiano em slow cooking
2h 45min
Jardineira de carne
50 Min
Frango de fricassé
30 Min
Massa guisada com carne
45 Min
Arroz de marisco
45 Min
Canja de galinha
55min
Caldo verde
40 Min
Purê de batata
50 Min
Arroz de tomate
30 Min
Peixe cozido com batatas e molho de tomate
50 Min
Almôndegas com molho de tomate
40 Min
Lasanha bolonhesa
2 godz. 30 min