Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia sakiewek
- 6 jajek
- 120 g cebuli, przekrojonej na pół
- 1 ząbek czosnku
- 150 g pomidorów, bez skórki, przekrojonych na pół
- 200 g kiełbasy chorizo, pokrojonej w plastry
- 800 g zielonego groszku, mrożonego
- 1 - 2 łyżeczki soli
- 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
- 100 g wody
- 150 g białego wina
-
kolendra, świeża, posiekana, do dekoracji
of natka pietruszki, świeża, posiekana, do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1793.4 kJ / 428.6 kcal
- Eiwitten
- 21.2 g
- Koolhydraten
- 23.9 g
- Vetten
- 25.8 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 7.5 g
- Natrium
- 871.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sałatka rosyjska z burakami
1h 10 min
Sycylijskie arancini
2h 50min
Pilaw z ziarnami i burakiem
30min
Sałatka z pomidorami i fasolą
30min
Frittata z grzybami
45min
Ragout z marynowanym tofu
1h 40 min.
Peruwiańskie quinotto
35min
Frittata z fasolką, papryką i chorizo
45min
Fasola adzuki po prowansalsku
13 Std.
Kremowa potrawka z kukurydzy (Creamed Corn)
30min
Zupa caldo verde
45min
Dal makhani
13h 20min