Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 500 g ziemniaków, przekrojonych na pół
- 2 ząbki czosnku
- 70 g cebuli czerwonej, przekrojonej na pół
- 130 - 140 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w kostkę
- 1200 g wody
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 - 2 szczypty chili, suszonego, mielonego
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - 200 g jarmużu, pokrojonego na kawałki, tylko liście
- ½ łyżeczki tymianku, suszonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 762.6 kJ / 182.3 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 19.6 g
- Vetten
- 9.4 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 643.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoflanka
55min
Kapuśniak zabielany z ziemniakami
1h
Zupa krem z pieczarek
20 Min
Kremowa zupa pieczarkowa
25 Min
Zupa krem z kiszonej kapusty
1h 10min
Zupa z kalarepy
1h
Węgierska zupa rybna (Halászlé)
55min
Minestrone z kurczakiem
50 Min
Zielona zupa minestrone
40min
Szybka zupa „serowo”-cebulowa w proszku
10 min
Zupa serowa z porem
30 Min
Kapuśniak z młodej kapusty
40min