Tagliatelle con boletus

Tagliatelle con boletus

3.8 11 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 diente de ajo
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra
  • 100 g de boletus frescos cortados en láminas
    30 g de boletus deshidratados, cortados en láminas
  • 1 ¼ cucharadita de sal
  • 100 g de champiñones frescos en láminas
  • 1200 g de agua
  • 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 11.4 g
Calorieën 1659.4 kJ / 396.2 kcal
Vetten 13.4 g
Vezels 6 g
Koolhydraten 53.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...