Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de perejil fresco (solo las hojas)
- 1 diente de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de boletus frescos cortados en láminas
of 30 g de boletus deshidratados remojados en agua templada durante 20 minutos y escurridos - 100 g de champiñones frescos en láminas
- 1 ¼ cucharadita de sal
- 1200 g de agua
- 300 g de tagliatelle al huevo (pasta seca)
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra recién molida (al gusto)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 53.7 g
- Vetten
- 13.4 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Espinacas a la crema con huevos poché
35 min.
Puré de patata
50 Min
Guacamole
10 Min
Lentejas estofadas
3 godz. 45 min
Arroz amarillo con pollo
40 Min
Albóndigas en salsa española
55 min.
Tortitas de patata
45 Min
Arroz caldoso
1 Std. 15 Min
Ensalada de arroz con huevos y atún
1h
Macarrones con tomate y chorizo
25 min.
Fideuá de verduras
40 Min
Risotto
30 min.