Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 pieces preserved lemon, rind only, no white pith, 2 cut into pieces
- 2 tbsp coarse semolina
- 2 tbsp poppy seeds
- 2 tbsp coriander seeds
- 250 g water
- 80 g milk
- 1 tsp sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 160 g wholemeal plain flour
- 300 g plain flour, plus extra if needed
- 1 tsp salt, plus an extra 1-2 pinches
- 300 g zucchini, cut into pieces
- 400 g brown onion, cut into eighths
- 100 g extra virgin olive oil, plus an extra one tablespoon
- 1 tomato, cut into halves
- 460 g ricotta
- 1 tbsp smoked paprika
- 6 sprigs fresh coriander, leaves only
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4084.6 kJ / 972.5 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 98.4 g
- Vetten
- 46.9 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 15.9 g
- Natrium
- 1220.9 mg
Alternatieve recepten
Frangipane cake
1h 45 min
Black tahini banana bread
1h 20min
Santiago cake
1h 20min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50 min
Halva semifreddo
7 Std. 30 Min
Raw apple pie
3h 25min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Sunflower and nori filling
3 Std. 10 Min
Spinach and feta galette
1h 50 min
Pear and chocolate frangipane
2 Std.
Dessert pizzas (Jo Whitton)
1h 15min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8h 20min