Compatibele versies
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de cebolleta en trozos
- 50 g de aceite de oliva (y algo más para dorar el solomillo)
- 10 g de maicena
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 700 - 800 g de solomillo de cerdo ibérico
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharada de mostaza a la antigua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1073 kJ / 256 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 396.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la mostaza
30 min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 Min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza
30 min
Filetes de ternera al vino
25min
Cinta de lomo a la miel con pasas (HESTAN CUE)
25min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 Min
Costillas de cerdo con glaseado balsámico al chocolate
2hod.
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min
Solomillo de cerdo a la naranja
40 Min