Compatibele versies
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Secreto ibérico
- 1 cucharada de caramelo líquido
- 1 cucharada de salsa de soja Kikkoman®
- 350 g de secreto de cerdo ibérico, (1 pieza) salpimentado
- 1 cucharadita de tomillo seco
Cebolla caramelizada
- 700 g de cebolla en cuartos
- 70 g de mantequilla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 30 g de caramelo líquido
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
- 1 barra de pan (cortada 12 rebanadas)
- 250 g de queso Torta del Casar
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1140 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 13.59 g
- Koolhydraten
- 12.6 g
- Vetten
- 18.53 g
- Vezels
- 1.41 g
Alternatieve recepten
Emulsión de patata con pulpo
50min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Crujientes de marisco
20 dk
Salsa barbacoa ahumada
15 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 dk
Bombones de cherry al pesto
1sa
Canelones
13 godz. 30 min
Montaditos de berenjena y queso con cebolla caramelizada
1sa
Tostas de cebolla caramelizada con solomillo y camembert
50min
Cocochas y rúcula en tempura con salsa de piquillos
45 Min
Tostas con bombón de salmón
2sa 30 dk
Ensalada de endibias, palmitos y salsa roquefort
45 Min