Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di gherigli di noci
- 1 spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 452 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 1.1 g
- Vetten
- 10.8 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di peperoni Padrón
4 godz. 15 min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Biscotti con i semi (vegan)
2 Std. 40 Min
Pesto mandorle e basilico
10min
Pesto di rucola
10min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 Std. 30 Min
Salsa melanzane e mandorle
25min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Pesto di mandorle
10min
Pesto di prezzemolo
10min
Tramezzini al pesto di spinaci
4h
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55min