Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g tulum peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g ceviz
- 10 adet fesleğen yaprağı
- 3 dal maydanoz yaprağı
- 1 diş sarımsak
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g tereyağı
- 250 g kültür mantarı, ikiye bölünmüş
- 200 g pilavlık bulgur
- 500 g su
- 1 ½ tk ev yapımı sebze bulyon (bk.öneri) (optioneel)
- 1 tk tuz
- ¼ tk karabiber
- 100 g haşlanmış nohut
- Voeding
- per 4 porsiyon
- Calorieën
- 10037 kJ / 2399 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 180 g
- Vetten
- 143 g
- Vezels
- 44 g
Alternatieve recepten
Hurmalı Yulaf Lapası
15min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50min
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5min
Biberli Elmalı Ezme
25min
Mangolu Hindistan Cevizli Yoğurt
10 Min
Yeşil Fasulye, Muz ve Yaban Mersini Lapası
20 min
Domates Soslu Köfte Topları (yavaş pişirme)
3h 40min
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2 godz.
Frenk Soğanlı Patates ve Kuşkonmaz Eşliğinde Bonfile
1h
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min
Naneli Bezelye Köfteleri
45min
Somon ve İnce Bulgur, Kurutulmuş Domatesler İle
35min