Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di cipolla
- 30 g di pane bianco in cassetta
- 300 g di tonno fresco a tocchetti
- 1 uovo
- 1 pizzico di foglie di alloro secche
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- pangrattato q.b.
- olio di arachidi q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1744.5 kJ / 417 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 27.2 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Mercimek corbasi (Crema di lenticchie rosse)
45 Min
Tarte Tropezienne
3 Std. 30 Min
Bomboloni salati
3 Std. 20 Min
Torta "Opera"
24 godz.
Kofta
40 λεπτ.
Noodles con agnello e verdure
30min
Stecchi alla banana e lampone
8 Std. 20 Min
Tsukune con salsa teriyaki (Polpettine giapponesi)
40 λεπτ.
Galette des rois con frutta candita
18 Std.
Polpettine di gamberi tailandesi
1ωρ. 25 λεπτ.
Ravioli con cuore di nduja e pesto di melanzane
1ωρ.
Tartellette alla frutta fresca
7h 5min