Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di bietole, le foglie, private della parte centrale, pulite, asciugate e a listarelle (1-2 cm)
- 30 g di vino bianco secco
- 70 g di pomodorini ciliegia a metà
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 150 g di tofu affumicato
- 20 g di pangrattato
Pasta
- 75 g di farina tipo 00
- 75 g di farina di semola di grano duro + q.b. per infarinare
- ½ cucchiaino di amido di mais
- 75 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- mandorle a lamelle a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Besciamella (vegan)
15min
Crocchette di borlotti
40min
Formaggio vegano tritato
10 min
Polpettone di seitan
50min
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Crêpes ai carciofi (vegan)
1h 30min
Burger vegan deidratato
20h 10min
Burger vegan
5h
Roll vegetariani
45min
Panna vegetale liquida
10 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Tiramisù Vegan
3h 20min