Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di bietole, le foglie, private della parte centrale, pulite, asciugate e a listarelle (1-2 cm)
- 30 g di vino bianco secco
- 70 g di pomodorini ciliegia a metà
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 150 g di tofu affumicato
- 20 g di pangrattato
Pasta
- 75 g di farina tipo 00
- 75 g di farina di semola di grano duro + q.b. per infarinare
- ½ cucchiaino di amido di mais
- 75 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- mandorle a lamelle a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes (vegan)
1h
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8h
Svizzere vegan
1h
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Panini per burger (vegan)
5 Std.
Formaggio vegano
6h 40min
Big burger
1h
Erbazzone (vegan)
2h 20min
Panna (vegan)
10 min
Pesto alla genovese (vegan)
10 min
Maionese vegana
15 menit
Piadina integrale al tofu (vegan)
1h 30min