Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di bietole, le foglie, private della parte centrale, pulite, asciugate e a listarelle (1-2 cm)
- 30 g di vino bianco secco
- 70 g di pomodorini ciliegia a metà
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 150 g di tofu affumicato
- 20 g di pangrattato
Pasta
- 75 g di farina tipo 00
- 75 g di farina di semola di grano duro + q.b. per infarinare
- ½ cucchiaino di amido di mais
- 75 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- mandorle a lamelle a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 40.8 g
- Vetten
- 21.5 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Maionese vegana
15min
Pasta fresca (vegan)
1h 10min
Ricotta di mandorle e anacardi
24óra 40p
Polpettone di seitan
50 Min
Tiramisù Vegan
3小时 20 分钟
Crocchette di soia
25min
Burger vegan
5 Std.
Gnocchi di lenticchie con luganega
1h 35min
Focacce ripiene al cavolfiore (Parathas)
45 Min
Noodle di soba con tofu
35 Min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min