Profiteroles mediterranei

Profiteroles mediterranei

4.6 17 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 25min
25 pezzo

Ingrediënten

Profiteroles
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 150 g di acqua
  • 90 g di burro a pezzi
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico zucchero
  • 130 g di farina tipo 00
  • 3 uova
Farcitura
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 190 g di peperone (rosso, giallo o verde) a pezzi
  • 90 g di pomodori secchi sott'olio sgocciolati
  • 90 g di olive nere denocciolate
  • 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
  • 1 cucchiaino colmo di origano secco
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • ½ cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 pezzo

Eiwitten 3 g
Calorieën 371 kJ / 89 kcal
Vetten 6 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...