Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Profiteroles
- 60 g di Parmigiano reggiano, a pezzi
- 150 g di acqua
- 90 g di burro, a pezzi
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di zucchero
- 130 g di farina tipo 00
- 3 uova
Farcitura
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 190 g di peperone (rosso, giallo o verde) a pezzi
- 90 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 90 g di olive nere denocciolate
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio
- 1 - 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino colmo di origano secco
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- ½ cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 371 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Gourmet con bresaola finocchi, arance e olive nere
3h 10min
Cannolo scomposto
3 Std.
Bocconcini alla curcuma con gamberi e stracciatella
2h
Crostata al frutto della passione e vaniglia
23 Std.
Torta di limone destrutturata
40 min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8u.
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 min
Strüdel uva e salsiccia
2h
Cannelloni di fave
50 min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1h 45 min
Mini hamburger di tonno
3u. 40min
Code di aragosta con crema pasticcera
6h