Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 łyżki grzybów mun, suszonych
- 15 g wody, plus ciepła woda, do namoczenia grzybów i wodorostów
- 5 g wodorostów wakame, suszonych
- 1 czerwona papryczka chili, świeża, bez gniazd nasiennych, przekrojona na pół
- 1 ząbek czosnku
- 5 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 10 g ziaren sezamu, prażonych
- 30 g octu ryżowego
- 30 g miodu
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 236 kJ / 56 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bakłażany z glazurą miso (Nasu dengaku)
1h
Kalmary w pikantnym sosie imbirowym
40 min
Sałatka z ogórków z sezamem i wakame
1h
Krewetki z cebulą dymką
20 min
Smażony makaron z krewetkami (Yakisoba)
35min
Pak choi na parze z sezamem i sosem sojowym
40 min
Pad Thai z krewetkami
45 min
Onigirazu (japońskie kanapki ryżowe) z szarpanym łososiem teriyaki
1h 10 min
Japońska zupa ramen
1 Std. 50 Min
Zupa miso z warzywami
30 min
Tajska zupa z krewetkami (Tom Kha Goong)
40 min
Zupa Pho
1h 20 min