Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g sera parmezan, pokrojonego na 3 cm kawałki
- 60 g cebuli, przekrojonej na pół
- 250 - 300 g szparagów, zielonych, bez twardych końcówek, pokrojonych na kawałki (2-3 cm)
- 20 g oliwy z oliwek
- 6 jajek
- ½ łyżeczki soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 500 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 14.8 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta orkiszowa z serem feta i burakami
3u.
Tarta z szynką i fasolką szparagową
1h 40min
Muffiny z łososiem i koperkiem z Varomy
45min
Frittata z batatem, cukinią i kozim twarogiem
40min
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1h 10 min
Flan z ricottą, szpinakiem i pistacjami
30min
Frittata cukiniowa
40min
Quiche z burakami i oscypkiem na razowym spodzie z czarnuszką
2 Std. 20 Min
Jajka w kokilkach na parze
45min
Frittata z cukinią
55 Min
Jaglany quiche ze szpinakiem i oliwkami
1h 45min
Bakłażan zapiekany z parmezanem i mozzarellą
1u.