Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água, mais q.b. p/ cozer
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g queijo parmesão
- 500 g água
- 500 g batata cortada em cubos pequenos
- 2 c. chá de sal
- 1 ovo
- 1 pitada de pimenta moída
- 150 g farinha tipo 65
- 500 g abóbora cortada em cubos
- 1 dente de alho laminado
- Azeite q.b.
- 100 g folhas de espinafres baby
- 150 g queijo fresco cortado em cubos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 Std. 30 Min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2 Std. 30 Min
Folhado de abóbora e queijo azul
1hod. 20min
Caril de lentilhas
40 Min
Medalhões de quinoa
50min
Poke vegetariano
50min
Lentilhas estufadas com cebola e tomate
3j 25 menit
Assado de lentilhas
2 Std. 25 Min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Almôndegas de noz
50min
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1 Std.