Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g água, mais q.b. p/ cozer
- 150 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g queijo parmesão
- 500 g água
- 500 g batata cortada em cubos pequenos
- 2 c. chá de sal
- 1 ovo
- 1 pitada de pimenta moída
- 150 g farinha tipo 65
- 500 g abóbora cortada em cubos
- 1 dente de alho laminado
- Azeite q.b.
- 100 g folhas de espinafres baby
- 150 g queijo fresco cortado em cubos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1992 kJ / 476 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilhas
2h 20min
Almôndegas de beringela
1 godz.
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Dal makhani - Lentilhas com manteiga
8h 50min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Caril de lentilhas
40min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 godz.
Assado de lentilhas
2h 25min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2h 40min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50min
Húmus de tomate seco com crackers
1 Std. 15 Min
Assado de cenoura com amendoim
55min