Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate

Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate

4.4 12 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
8 doses

Ingrediënten

  • Manteiga q.b p/ untar
  • queijo flamengo
    50 g
  • água
    300 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • espargos verdes cortados em pedaços
    250 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    100 g
  • óleo
    100 g
  • farinha tipo 55 mais q.b p/ polvilhar
    200 g
  • fermento p/ bolos
    1 c. chá de
  • orégãos
    1 c. chá de
  • ovos
    4
  • leite
    100 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    50 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 356.9 mg
Eiwitten 9.8 g
Calorieën 1290.7 kJ / 308.5 kcal
Vetten 18 g
Vezels 3.1 g
Verzadigd vet 3.1 g
Koolhydraten 28.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...