Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate
TM6 TM5 TM31

Bolo salgado de espargos, azeitona e tomate

4.4 (11 beoordelingen)

Ingrediënten

  • Manteiga q.b p/ untar
  • 50 g queijo flamengo
  • 300 g água
  • ½ c. chá de sal
  • 250 g espargos verdes cortados em pedaços
  • 100 g tomate seco, em óleo escorrido
  • 100 g óleo
  • 200 g farinha tipo 55, mais q.b p/ polvilhar
  • 1 c. chá de fermento p/ bolos
  • 1 c. chá de orégãos
  • 4 ovos
  • 100 g leite
  • 50 g azeitonas pretas s/ caroço

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1290.7 kJ / 308.5 kcal
Eiwitten
9.8 g
Koolhydraten
28.7 g
Vetten
18 g
Verzadigd vet
3.1 g
Vezels
3.1 g
Natrium
356.9 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten