Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Manteiga q.b p/ untar
- 50 g queijo flamengo
- 300 g água
- ½ c. chá de sal
- 250 g espargos verdes cortados em pedaços
- 100 g tomate seco, em óleo escorrido
- 100 g óleo
- 200 g farinha tipo 55, mais q.b p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento p/ bolos
- 1 c. chá de orégãos
- 4 ovos
- 100 g leite
- 50 g azeitonas pretas s/ caroço
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1290.7 kJ / 308.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 28.7 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3.1 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 356.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramequim de legumes
1 godz. 25 min
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
1 godz.
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50 min
Tarte de beterraba e favas
1 godz. 30 min
Timbale de ervilhas e curgete
1 godz. 10 min
Canelones de beringela
1u. 5min
Assado de cenoura com amendoim
55min
Assado de grão
1 godz.
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 godz.
Soufflé de alho-francês
1 godz. 30 min
Torta de batata limpa-frigoríficos
1hod. 40min
Assado de lentilhas
2sa 25 dk