Compatibele versies
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g sobras de pão
- 300 g cebola cortada em pedaços
- 150 g cenoura cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 20 g azeitonas pretas s/ caroço
- 20 g talo de aipo cortado em pedaços
- 10 g coentros
- 55 g azeite
- 2 c. chá de sal
- 200 g tofu cortado em pedaços
- 50 g farinha
- 400 g mandioca cortada em pedaços
- 260 g leite de coco
- 180 g açúcar, mais q.b. p/ polvilhar
- 15 g óleo de girassol, mais q.b. p/ untar
- 30 g amido de milho
- 100 g coco ralado
- 1200 g água
- 250 g arroz integral
- 150 g espinafres descongelados e bem espremidos
- 100 g ervilhas descongeladas
- 100 g cenoura baby cortada em rodelas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 4673 kJ / 1118 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 157 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte de milho com tofu, cebola roxa e salsa
15 min
Empadão de batata-doce e lentilhas
2 Std. 30 Min
Medalhões de quinoa
50 min
Folhado de seitan
45 Min
Assado de lentilhas
2h 25min
Chili com seitan
25 Min
Almôndegas de noz
50 min
Chili com soja
55 min
Hambúrgueres de soja
1 Std. 35 Min
Hambúrgueres de noz e feijão
1 Std. 45 Min
Tortilhas vegetarianas
25 Min
Tofu à Lagareiro
13h