Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g farinha tipo 65
- 90 g margarina p/ culinária
- 45 g água
- ½ c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 50 g queijo Emmental
- 250 g espargos verdes
- 500 g água
- 150 g cogumelos frescos laminados
- 2 ovos
- 170 requeijão
- 200 g natas de soja
- sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Sementes de sésamo q.b.
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 314 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Folhado de abóbora e queijo azul
1 Std. 20 Min
Quiche de couve-flor
1 Std.
Soufflé de alho-francês
1 Std. 30 Min
Tarte de feta e espinafres
40min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 Std. 20 Min
Soufflé de espinafres e espargos
1 Std. 30 Min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Canelones de beringela
1h 5 min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1 Std.
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min