Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
Recheio
- 10 g salsa
- 1 dente de alho
- 40 g chalota
- 25 g azeite
- 160 g espinafres frescos, só as folhas
- 100 g queijo gorgonzola cortado em pedaços
- 100 g queijo ricota
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 20 g pinhões torrados (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1160.1 kJ / 277.3 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 31.8 g
- Vetten
- 12.6 g
- Verzadigd vet
- 3.9 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 255.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gressinos de parmesão e ervas aromáticas
Geen beoordelingen
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 min
Quiche de legumes e tomate cereja
1 Std.
Queques de curgete e parmesão
50 min
Gelado de spirulina
16sa 10 dk
Telhas de sementes e molho wasabi
1 Std. 25 Min
Rolo de salmão com abacate
1 Std. 20 Min
Timbale de ervilhas e curgete
1h 10min
Galete de tomate
45 min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1h 10min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min