Minicalzones de espinafres e ricota

Minicalzones de espinafres e ricota

4.4 5 beoordeling
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 20min
10 unidades

Ingrediënten

Massa
  • água
    200 g
  • azeite
    50 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    2 c. chá de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    400 g
  • sal
    ½ c. chá de
Recheio
  • salsa
    10 g
  • dente de alho
    1
  • chalota
    40 g
  • azeite
    25 g
  • espinafres frescos só as folhas
    160 g
  • queijo gorgonzola cortado em pedaços
    100 g
  • queijo ricota
    100 g
  • Sal q.b.
  • Pimenta q.b.
  • Noz-moscada q.b.
  • pinhões (optioneel) torrados
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 unidade

Natrium 255.8 mg
Eiwitten 9.5 g
Calorieën 1160.1 kJ / 277.3 kcal
Vetten 12.6 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 3.9 g
Koolhydraten 31.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...