Compatibele versies
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 espárragos blancos
- 1200 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 200 g de guisantes congelados
- 1 hoja de puerro (la parte verde, cortada en tiras de 5 mm)
- 3 rebanadas de pan de molde
- 50 g de cebolleta
- 150 g de pimiento verde italiano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 cucharaditas de huevas de salmón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise de espárragos
30min
Gazpacho de espárragos blancos
1h 5min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Cardo con carabineros
1h
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Borrajas con gambas
40min
Crema de boletus
1h 35min
Cardo a la cerveza
25 min
Crema de espárragos blancos
25 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55min
Cardo con almendras
20min