Compatibele versies
Espárragos blancos frescos con gazpacho de guisantes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 espárragos blancos
- 1200 g de agua
- 3 cucharaditas de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 200 g de guisantes congelados
- 1 hoja de puerro (la parte verde, cortada en tiras de 5 mm)
- 3 rebanadas de pan de molde
- 50 g de cebolleta
- 150 g de pimiento verde italiano en trozos
- 1 diente de ajo
- 20 g de vinagre
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 4 cucharaditas de huevas de salmón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 966 kJ / 231 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 14.1 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabacín y aguacate
30min
Vichyssoise de coliflor con mejillones al vapor
25 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Setas de temporada con yema de huevo y crema suave de ajo (Julio Fernández Quintero)
1 Std. 30 Min
Vichyssoise
2 Std. 20 Min
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
45min
Crema de espárragos blancos
25 Min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Vichyssoise de apio
40min
Crema de boletus
1h 35 min