Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 300 g tomate cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 400 g feijão-branco cozido escorrido
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 150 g cardos s/ folhas (ver dica)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 753.6 kJ / 180.1 kcal
- Eiwitten
- 6.7 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 639 mg
Alternatieve recepten
Sopa de nabiças
35 min
Caldo-verde de feijão branco
40 Min
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45 Min
Canja de feijão-frade
1 Std.
Sopa de couve-flor e frango
40 Min
Juliana de legumes
40 Min
Sopa primavera
40 Min
Sopa rica
1 Std. 10 Min
Sopa de grelos à portuguesa
1 Std.
Misturas
1 Std.
Sopa do campo
40 Min