Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramo espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 50 g presunto serrano cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 pitada de colorau
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 50 g massa tipo vermicelli
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 507.1 kJ / 121.2 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 235.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão com legumes
45min
Guisado de carne à moda da Etiópia (Zighinì)
50 λεπτ.
Sopa de feijão-branco com couve-galega
55 min
Creme de espargos com rolinhos crocantes
1h 5min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30 λεπτ.
Licor de groselha preta
1h 5min
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Geen beoordelingen
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55 min
Zabaione
15 λεπτ.
Minestrone
2h 50min
Sopa de brócolos com croutons
1ωρ.
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1ωρ. 30 λεπτ.