Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 ramo espargos verdes s/ as partes fibrosas, cortados em fatias (5 mm aprox.)
- 50 g presunto serrano cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
- 1 pitada de colorau
- 1200 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 50 g massa tipo vermicelli
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 507.1 kJ / 121.2 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 235.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de abóbora e camarão
55 Min
Sopa de agrião com ovo cozido
45 Min
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 Min
Sopa de lentilhas e abóbora
5h 20min
Ameixa cozida com palitos la reine e creme de baunilha
20min
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Brak ocen
Rolinhos de verão vegetarianos - TM6
Brak ocen
Mousse de ovos fofos da Anabela Jacinto
1h
Folhados de salada russa
1h
Sopa de legumes
55 Min
Sopa de couve-flor e frango
40 Min
Sopa de couve-flor e bacalhau com bacon
30min