Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 80 g cenoura
- 800 g água
- ½ c. chá de sal
- 500 g postas de bacalhau demolhado
- 200 g natas
- 150 g crème fraîche
- 15 g mostarda de Dijon
- 5 pés de aneto
- 1 pitada de pimenta moída
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1328 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de feijão branco e nabiças
50min
Creme de agrião e ervilhas
45min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45min
Sopa de feijão-frade e agrião
30min
Sopa de tomate, feijão e acelgas
45min
Sopa de bacalhau e marisco
1h
Creme de feijão encarnado e nabiças
35min
Sopa de feijão-frade com nabiças
40min
Sopa de salmão
55min
Sopa rica de peixe
2h 30min
Sopa de grão e coentros
40min
Sopa de grão com espinafres
40min