Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g queijo da Ilha
- 500 g água
- 24 espargos verdes
- 6 fatias de queijo gruyère
- 6 fatias de presunto
- 300 g leite
- 30 g farinha
- 15 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- ½ limão, só o sumo
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Bruschetta de espargos e ovos quentes
40min
Espargos panados com maionese de pimentos e queijo
45 min
Peito de pato e gnocchi com molho de laranja e gorgonzola
1h 20 min
Ovos verdes
40min
Choux de camarão com molho de açafrão
1h 30min
Cogumelos recheados
35p
Rolo de salmão com abacate
1h 20 min
Mexilhões com molho de natas e coentros
40min
Filetes de linguado enrolados
45 min
Ovos escalfados com presunto e molho maltês
1h 10 min
Camarão com molho cocktail
30p
Lulas no forno
1h 10 min