Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g queijo emmental
- 300 g cenoura cortada em pedaços
- 400 g bolbo de aipo cortado em cubos
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 2 c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 4 pés de tomilho, só as folhas
- 200 g água
- 500 g brócolos, só os floretes
- 250 g ervilhas descongeladas
- 200 g queijo-creme
- 100 g natas
- 20 g mostarda
- 1 ovo
- 10 g fécula de batata
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 865 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couve-flor gratinada com natas e coentros
40 dk
Quiche de curgete e atum
1 Std. 10 Min
Legumes no forno com molho de queijo e ervas
1sa
Quiche de caldo-verde
1sa
Assado de grão
1sa
Tarte de camarão e ervilhas
1 Std. 10 Min
Empadinhas vegetarianas
1h 35min
Tarte de cogumelos e alho-francês
40 dk
Folhado de ervilhas e batata-doce
50 Min
Tarte de alho-francês e fiambre
50 Min
Tartes de alho-francês e cenoura
1 Std. 15 Min
Gratinado de alho-francês, curgete e brócolos
1sa