Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g vinho do Porto
of 150 g vinho tinto - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubos de caldo de carne - 30 g farinha
- 150 g água
- 150 g cebolinha nova descongelada
- 200 g cenoura baby descongelada
- 250 g cogumelos castanhos frescos ou outros cogumelos frescos cortados em quartos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Vitela à americana
1h 20 min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2h
Lombinhos de porco com tomate e manjericão e arroz de limão
1h
Bife de novilho grelhado com molho de queijo e pimenta e legumes salteados com maçã e ervas
1h
Lombo de porco recheado
1h 30min
Guisado dos reis
13h 10min
Enrolado de legumes e frango
3 godz. 45 min
Tacos de peixe com agrião
25 min
Lombo de porco recheado com maçã e frutos secos
1h 35 min
Empada de coelho
2h
Bife à rolê
1h 10min