Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g vinho do Porto
of 150 g vinho tinto - 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 dentes de alho
- 600 g carne de vitela s/ nervos cortada em cubos
- 1 folha de louro
- 35 g azeite
- 250 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g chouriço cortado em rodelas
- 1 pé de alecrim, só as folhas
-
1
c. chá de caldo de carne caseiro
of 1 cubos de caldo de carne - 30 g farinha
- 150 g água
- 150 g cebolinha nova descongelada
- 200 g cenoura baby descongelada
- 250 g cogumelos castanhos frescos ou outros cogumelos frescos cortados em quartos
- 150 g ervilhas descongeladas
- 400 g massa folhada
- 1 gema de ovo p/ pincelar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Empadão de vitela com azeitonas
1 Std. 40 Min
Empada de guisado de carne e cogumelos
2 godz.
Mousse de três chocolates
6u. 20min
Panacotas de ameixa
5h
Tabuleiros de massa folhada com ovos-moles e framboesa
1 Std. 30 Min
Vitela guisada com massa
9 Std. 20 Min
Azevias no forno com puré de aipo
1 Std.
Sopa com salsicha e couve
50 Min
Massa rica com vitela
50 Min
Empadão de pato com alheira
1小时 50 分钟
Almôndegas de puré e carne
3h 30min
Salteado de vitela com legumes
35min