Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de boletus deshidratados
- 175 g de boletus congelados en cuartos
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 pellizco de sal
-
2
chalotas (60 g)
of 1 cebolla (100 g) - 20 g de mantequilla
- 400 g de caldo de ave
- 100 g de nata líquida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 916 kJ / 219 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 283.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vichyssoise
2 godz. 20 min
Crema parmentier de setas shiitake
35 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Vichyssoise de espárragos
30min
Crema de alcachofas
45min
Crema de espárragos blancos
25 min
Crema de puerros y pera con jamón
40min
Crema de espárragos verdes
40min
Crema Dubarry (de coliflor)
50min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5min
Crema reina de almendras
30min