Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de tomate maduro en cuartos
-
50
g de vinagre de vino blanco
of 50 g de vinagre de manzana - 4 - 6 ramitas de albahaca fresca (solo las hojas)
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
-
500
g de cubitos de hielo
of 500 g de agua muy fría
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 848 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 1.2 g
- Koolhydraten
- 4.4 g
- Vetten
- 22.1 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Gazpacho de espárragos verdes
2h
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Gazpacho de manzana verde
10min
Gazpacho de melón
10min
Chupitos de gazpacho de melocotón con caviar de mora
1h 10min
Crema de almendras con albóndigas muñeco de nieve
50 min
Gazpacho de pimientos
10min
Gazpacho Thai de alcachofas y espárragos
2 godz. 5 min
Gazpacho de melocotón con tofu
40 min
Gazpacho con cúrcuma
2h
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de zanahorias
10min