Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 diente de ajo
- 1 chile fresco (guindilla) sin semillas
- 4 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla) (optioneel)
- 80 g de puerro (solo la parte blanca) en trozos de 3 cm
- 80 g de apio en trozos de 3 cm
- 250 g de membrillo crudo (pelado y sin semillas) en trozos de 3 cm
- 20 g de vino de Jerez seco
- 20 g de aceite de oliva
- 500 g de pulpa de calabaza en trozos de 4 cm
-
750
g de caldo de pollo
of 750 g de caldo de verduras - 150 g de nata (y un poco más para servir)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- perejil fresco picado para servir (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 409.1 kJ / 97.9 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 7.2 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de calabacín y aguacate
30min
Crema de calabacín
25 min
Crema de calabacín y anacardos crudivegana
20 min
Crema de calabaza con queso azul
30min
Crema de legumbres con ajos negros de las pedroñeras Pedroñete
11h
Vichyssoise
2h 20min
Sopa de cebolla
1h 10min
Crema de champiñones
20 min
Crema de apio nabo con perlas de plancton y erizos
1h 15 min
Risotto de hinojo, apio, habas y gambas
30min
Crema crudívora de brócoli
1h 10min
Sopa fría de zanahoria y naranja con nata al eneldo
30min