Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 alcachofas frescas (con tallo)
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 469 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 2.62 g
- Koolhydraten
- 2.42 g
- Vetten
- 10.17 g
- Vezels
- 8.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50 Min
Tortilla de alcachofas
30 min
Alcachofas a la cerveza
45min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Calabacines con mermelada de cebolla y crema de parmesano
2 Std. 15 Min
Alcachofas al limón
40 Min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 Min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 Min
Berenjenas y calabacines marinados
1h 30min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20 Min
Berenjenas al ajillo
50 Min