Alcachofas a la romana

3.3 29 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
4 unidades

Ingrediënten

  • 4 alcachofas frescas (con tallo)
  • 2 cucharadas de zumo de limón
  • 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
  • ½ - 1 diente de ajo
  • 1 pellizco de sal
  • 40 g de aceite de oliva
  • 100 g de vino blanco seco
  • 300 g de agua
  • ½ pastilla de caldo de verduras

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 unidad

Natrium 89.8 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 571 kJ / 136 kcal
Vetten 10.1 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...