Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 alcachofas frescas (con tallo)
- 2 cucharadas de zumo de limón
- 10 - 12 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- ½ - 1 diente de ajo
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco seco
- 300 g de agua
- ½ pastilla de caldo de verduras
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 469 kJ / 112 kcal
- Eiwitten
- 2.62 g
- Koolhydraten
- 2.42 g
- Vetten
- 10.17 g
- Vezels
- 8.25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortilla de alcachofas
30 min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Flores de alcachofa
2h
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40 min
Habas tiernas rehogadas
30 min
Alcachofas al limón
40 min
Guiso de setas de primavera
30 min
Espárragos, huevos poché y rabanitos
1h
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas en aceite
1 Std. 40 Min
Espaguetis de verduras con pesto de menta
45 min