Risotto con espárragos y chirlas
TM5 TM6

Risotto con espárragos y chirlas

3.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal durante 2 horas)
  • 1 manojo de espárragos verdes sin la parte leñosa
  • 500 g de agua
  • 40 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco seco
  • 600 g de caldo de verduras caliente
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Voeding
per 1 ración
Calorieën
1417 kJ / 339 kcal
Eiwitten
17.72 g
Koolhydraten
62.16 g
Vetten
2.17 g
Vezels
2.11 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten