Risotto con espárragos y chirlas

Risotto con espárragos y chirlas

3.3 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 raciones

Ingrediënten

  • 1000 g de almejas frescas (puestas en remojo en agua con sal durante 2 horas)
  • 1 manojo de espárragos verdes sin la parte leñosa
  • 500 g de agua
  • 40 g de cebolla
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 320 g de arroz de grano redondo
  • 100 g de vino blanco seco
  • 600 g de caldo de verduras caliente
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 cucharada perejil fresco picado

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 17.72 g
Calorieën 1417 kJ / 339 kcal
Vetten 2.17 g
Vezels 2.11 g
Koolhydraten 62.16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...