Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de berenjena en rodajas de 1 cm
- 250 g de calabacín en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 chiles rojos frescos sin semillas (peperoncino)
- 2 dientes de ajo
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 6 hojas de salvia fresca limpias y secas
- 1 cucharadita rasa de orégano seco
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de sidra
- 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 ramitas de hierbabuena fresca (solo las hojas, limpias, secas y picadas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jardinera de verduras en vinagre
984h
Salsa de tomate
40 dk
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 Std. 30 Min
Pak choi salteado
10 dk
Berenjenas rellenas con huevo
1sa
Áspic de verduras y huevo
4 Std.
Baharat turco - Oriente Próximo
15 min
Chutney de fresas
24 Std.
Bruschetta de judías blancas y alcaparras
5 dk
Bacalao a la veneciana con polenta
45 Min
Alcachofas a la romana
50min
Aperitivo de Piamonte
25 dk