Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 250 g de berenjena en rodajas de 1 cm
- 250 g de calabacín en rodajas de 1 cm
- 1 - 2 chiles rojos frescos sin semillas (peperoncino)
- 2 dientes de ajo
- 12 - 14 ramitas de perejil fresco (solo las hojas, limpias y secas)
- 6 hojas de salvia fresca limpias y secas
- 1 cucharadita rasa de orégano seco
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de sidra
- 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 ramitas de hierbabuena fresca (solo las hojas, limpias, secas y picadas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 460 kJ / 110 kcal
- Eiwitten
- 1.4 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 10.4 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Berenjenas al ajillo
50min
Pimientos agridulces
1h 5min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Berenjenas confitadas
35min
Alcachofas a la romana
50min
Berenjenas rellenas con huevo
1 godz.
Aperitivo de Piamonte
25min
Verduras escabechadas
12 godz. 30 min
Alcachofas en aceite
1 godz. 40 min
Berenjenas con salsa de miso
50min
Pak choi salteado
10 min
Bacalao a la veneciana con polenta
45min