Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 yemas de huevo (120 g)
- 80 g de azúcar
- ½ cucharada rasa de azúcar vainillado
- 80 g de vino dulce (Muscat o moscatel)
- 1 pulpa de melón cantaloupe maduro y frío (cortado por la mitad, pelado y sin pepas)
- 100 g de frambuesas frescas
- 16 hojas de menta fresca
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 518 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 2.75 g
- Koolhydraten
- 20.7 g
- Vetten
- 3.35 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pato relleno a la navarra
3h 15 min
Ensalada de primavera con huevos poché
25 min
Semifrío de hibisco con coulis de mora
6 Std. 35 Min
Tarrina de fresón y pera
24 Std.
Áspic de rape, salmón y langostinos
8h
Menú: Bullabesa
1h 5min
Macedonia templada de frutas tropicales
25 min
Compota de cebolla roja
2 godz. 10 min
Áspic de verduras y huevo
4h
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 Min
Ensalada de frutas y verduras al vapor con vinagreta de naranja
20 Min
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min