![Galets a la borgoñona Galets a la borgoñona](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/862BF0DD-CC09-4FBC-A506-891275640321/Derivates/40DB9F5E-0C20-4B53-B1EF-AD9CEA2281D3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 373 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.02 g
- Koolhydraten
- 5.36 g
- Vetten
- 7.09 g
- Vezels
- 0.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1 Std. 20 Min
Canelones de verdura y mascarpone
1 Std.
Brazo de patata
45 Min
Aceites aromatizados de larga duración
10 min
Canelones
13h 30min
Tortilla Alaska
1 Std. 15 Min
Salsa de albahaca para pasta (pesto ligero)
5 Min
Empanadillas de pulpo
1 Std. 30 Min
Pizza de invierno
9 Std.
Xató
15 Min
Garbanzos a la catalana
35 min
Coca de recapte (Cataluña)
1 Std. 15 Min