Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción de pasta
- 24 galets (150 g)
- 1500 g de agua
- 1 cucharada de sal
Mantequilla a la borgoñona
- 3 dientes de ajo
- 1 chalota
- 20 g de hojas de perejil fresco
- ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra recién molida
- 200 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de coñac
- 1 cucharada de vino blanco
- 1 pellizco de nuez moscada molida
Montaje
- 24 caracoles cocidos
- 2 cucharadas de pan rallado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 373 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 1.02 g
- Koolhydraten
- 5.36 g
- Vetten
- 7.09 g
- Vezels
- 0.37 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes rellenos con bacalao y salsa de piquillos
1 godz. 35 min
Mejillones rellenos al estilo de Puglia
1 Std. 10 Min
Canelones de mozzarella y jamón de York
1 Std. 20 Min
Biscuit glacé
4h 20min
Salsa de tomate
40 Min
Canelones
13 Std. 30 Min
Pizza con tomate y mozzarella frescos
1 Std. 45 Min
Sopa fría de tomate, gambas y jamón
1 Std. 20 Min
Áspic de huevos de codorniz con huevas de mújol y salmón
1h 40min
Lentejas con foie escabechado
33h 30min
Aperitivo de Piamonte
25min
Brazo de patata
45 min