Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de chalota
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de speck tirolés en tiras (jamón ahumado)
- 320 g de arroz de grano redondo
- 50 g de vino blanco
- 800 g de agua
-
2
cucharaditas de sal
of 2 cucharaditas de concentrado de caldo de carne casero - 20 g de nueces peladas troceadas
- 100 g de queso brie en trozos pequeños
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2117 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min
Risotto al vino tinto
25min
Risotto de queso azul y espinacas
20min
Risotto
30min
Risotto a la milanesa
30min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min
Risotto al limón
25min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Risotto affumicato
30min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto con pera y gorgonzola
30min