Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
of 1 c. à café de paprika doux en poudre - 40 g de mélasse
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (optioneel)
- 1 c. à café de moutarde
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 550 g de haricots borlotti, en conserve, égouttés (poids net égoutté)
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 754.7 kJ / 179.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salade de haricots blancs, tomates et menthe
30 min
Soupe danoise aux pois cassés
1 godz.
Soupe de lentilles aux blettes et au citron
50 min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1 godz.
Potée de haricots blancs aux poivrons
13 Std.
Haricots blancs à l'ail
50 min
Mijoté de haricots blancs au paprika, croûtons persillés
13 Std. 40 Min
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2h 35min
Marmite d'épeautre aux légumes et saucisse de soja
1 Std. 30 Min
Gulai de seitan et légumes
50 min
Riz cantonais
12 Std.
Keftas grillées
45 min