Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
of 1 c. à café de paprika doux en poudre - 40 g de mélasse
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (optioneel)
- 1 c. à café de moutarde
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 550 g de haricots borlotti, en conserve, égouttés (poids net égoutté)
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 754.7 kJ / 179.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35 Min
Epigrammes d'agneau tandoori, polenta au cumin
4 Std. 40 Min
Curry au tofu fumé
40min
Gulai de seitan et légumes
50min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4h 30 min
Boulettes de seitan et sauce aux câpres
1h 15 min
Tam Hua (Haricots verts thaïs aux cacahuètes)
15min
Falafel avec pain r’gaif et sauce tahini
1h 30min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Potée de haricots fumés
30min
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45min