Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
-
1
c. à café de paprika fumé, moulu
of 1 c. à café de paprika doux en poudre - 40 g de mélasse
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire (optioneel)
- 1 c. à café de moutarde
- 500 g de tomates concassées en conserve
- 550 g de haricots borlotti, en conserve, égouttés (poids net égoutté)
- 1 c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 754.7 kJ / 179.5 kcal
- Eiwitten
- 7.3 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 5.7 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30 λεπτ.
Soupe de pois cassés finlandaise
12 Std.
Gigantes d'haricots blancs et bouillon de tomate
45min
Soupe danoise aux pois cassés
1ωρ.
Bolognaise aux lentilles vertes
40 Min
Mujaddara (Riz au lentilles)
1ωρ.
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4h 30min
Loubieh (ragoût de haricots verts libanais)
50 λεπτ.
Ragoût de haricots œil noir aux légumes
2ωρ. 35 λεπτ.
Dahl noir crémeux et chou-fleur rôti
16h 25min
Falafels
12h 45min
Lentilles corail à l'indienne
55 min