Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La marinade (la veille)
- le jus d'un citron vert
- ½ cube de bouillon, type Kub Or®
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 15 g de vinaigre
- 50 g d'huile d'arachide
- 1 poulet (900 g env.), détaillé en 8 morceaux
La préparation (le jour même)
- 1 gousse d'ail
- 1 piment frais épépiné
- 25 g d'huile d'arachide
- 500 g d'oignons, émincés
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 335.3 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mafé de poulet
1h
Bœuf thaï aux oignons et riz basmati
30min
Mafé au poisson
1h 5min
Poulet mesfioui
1h 20min
Poulet tikka masala
2h
Poulet à la jamaïcaine
1h 40min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Poulet au gingembre et aux oignons
40min
Poulet marocain au garam masala et couscous
50min
Poulet tikka masala
35min
Curry de bœuf, coco et riz
1h 40min
Poulet tandoori, riz aux pistaches et safran
3h 10min