Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poulet, découpé à cru (hauts de cuisse, bas de cuisse et filets, soit 6 morceaux)
- 95 g d'huile d'olive
- 30 g de gingembre frais
- 1 c. à café de zeste de citron vert
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 700 g de pommes de terre nouvelles
- 400 g de carottes nouvelles, coupées en biseau
- 16 figues sèches
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de fèves fraîches
- 5 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2870 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de veau aux coings
1h 10min
Couscous à l'agneau et au poulet
1u. 20min
Boulettes keftas aux citrons confits, tajine de légumes aux agrumes
1 Std. 55 Min
Couscous d'agneau et de légumes (bidawi)
1 Std. 5 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Couscous royal
1u. 20min
Soupe harira
40 min.
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Couscous marocain
50min
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55 Min