Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poulet, découpé à cru (hauts de cuisse, bas de cuisse et filets, soit 6 morceaux)
- 95 g d'huile d'olive
- 30 g de gingembre frais
- 1 c. à café de zeste de citron vert
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 700 g de pommes de terre nouvelles
- 400 g de carottes nouvelles, coupées en biseau
- 16 figues sèches
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de fèves fraîches
- 5 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2870 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe harira
40min
Couscous de veau
1h 25min
Tajine de veau aux amandes
1 Std. 15 Min
Couscous marocain
50 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1 Std. 5 Min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1h 35 min
Tajine de veau aux coings
1 Std. 10 Min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Poulet au citron, olives et boulgour
50 Min
Ragoût de veau printanier
1 Std. 5 Min
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.