Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poulet, découpé à cru (hauts de cuisse, bas de cuisse et filets, soit 6 morceaux)
- 95 g d'huile d'olive
- 30 g de gingembre frais
- 1 c. à café de zeste de citron vert
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g d'eau
- 700 g de pommes de terre nouvelles
- 400 g de carottes nouvelles, coupées en biseau
- 16 figues sèches
- 300 g de petits pois frais
- 200 g de fèves fraîches
- 5 g de fécule de maïs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2870 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Ragoût de veau printanier
1h 5min
Tajine de poulet aux oignons confits, raisins secs et pistaches
55min
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1h 20min
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Poulet aux citron et amandes
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Couscous d'agneau et légumes
1 Std. 10 Min
Biryani de dinde
8h 50min
Soupe harira
40min
Tajine de poulet au citron confit
3 Std.