Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g de gingembre frais, coupé en petits morceaux
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de ras el-hanout
- 1 c. à café de paprika
- 600 g de veau (le quasi), coupé en dés (3 cm)
- 300 g d'eau
- 100 g de branches de céleri, coupées en tronçons
- 2 tomates, coupées en quartiers
- du sel
- du poivre moulu
- 6 navets nouveaux, pelés et coupés en deux
- 300 g de carottes nouvelles, pelées et coupées en deux
- 1 petit fenouil, coupé en quatre
- 300 g de graines de couscous moyennes
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 250 g d'eau chaude
- 150 g de courgette, coupée en tronçons
- 75 g de pois chiches en conserve, égouttés
- 40 g de raisins blonds
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2970 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tajine de pilons de poulet, semoule aux olives
1h 5min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 godz.
Sauté de veau aux olives
1 godz.
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 godz.
Riz espagnol aux fruits de mer
40min
Couscous au poulet et aux aubergines
1 godz.
Couscous de légumes au lapin
1 godz.
Bœuf carottes
2 Std.
Couscous royal
1h 20min
Couscous d'agneau express
55min
Tajine de veau aux amandes
1h 15min
Couscous marocain
50 Min