Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)

Austernpilz-Bolognese mit Zucchini-Nudeln (Italien)

4.8 8 beoordeling
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Pecorino in Stücken
    50 g
    50 g Parmesan, in Stücken
  • Gemüsezwiebel klein, geviertelt
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    30 g
  • Austernpilze
    250 g
  • Möhren in Scheiben (1 cm)
    100 g
  • Staudensellerie-Stange in Stücken
    1
  • Zucchini (siehe Tipp)
    400 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • stückige Tomaten
    200 g
  • Rosmarin klein
    1 Zweig
  • Thymian
    2 Zweige
  • Lorbeerblatt
    1
  • Tomatenmark
    15 g
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    ½ TL
  • Zucker
    1 TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 1634 mg
Eiwitten 17 g
Calorieën 1642 kJ / 392 kcal
Vetten 24 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...