札幌湯咖哩鍋

札幌湯咖哩鍋

4.5 13 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 55min
4 人份

Ingrediënten

  • 南瓜 切片(約0.5公分)
    200 克
  • 新鮮四季豆 切段(約3公分)
    100 克
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 去骨雞腿排 切塊(約2公分)
    400 克
  • ¾ 茶匙
  • 咖哩粉
    4 大匙
  • 原味優格
    4 大匙
  • 洋蔥 切塊(約4公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)
    200 克
  • 10 克
  • 蒜頭
    5 克
  • 1 大匙
  • 高湯
    600 克
  • 黑糖
    1 大匙
  • 馬鈴薯 去皮,切塊(約3公分)
    120 克
  • 日式醬油
    ½ 大匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 28.2 g
Calorieën 1442.5 kJ / 347 kcal
Vetten 15 g
Vezels 9.5 g
Koolhydraten 37.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...