水炊雞肉丸鍋

水炊雞肉丸鍋

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    30 克
  • 雞胸肉 切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
    150 克
  • 黃芥末
    ¼ 茶匙
  • ⅓ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 麵包粉
    1 茶匙
  • 蛋黃
    1 顆
  • 雞高湯
    600 克
  • 高麗菜 切片(約3公分)
    120 克
  • 鴻喜菇
    150 克
  • 大蔥 切斜片(約0.5公分)
    10 克
  • 豆腐 切片(約2公分)
    100 克
  • 去骨雞腿排 切塊(約3公分)
    400 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 33.8 g
Calorieën 1066.5 kJ / 257 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 1.5 g
Koolhydraten 6.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...