Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 150 克 雞胸肉 ,切塊(約2公分),放入冰箱冷凍30分鐘
- ¼ 茶匙 黃芥末
- ⅓ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 麵包粉
- 1 顆 蛋黃
- 600 克 雞高湯
- 120 克 高麗菜 ,切片(約3公分)
- 150 克 鴻喜菇
- 10 克 日本大蔥 ,切斜片(約0.5公分)
- 100 克 豆腐 ,切片(約2公分)
- 400 克 去骨雞腿排 ,切塊(約3公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1066.5 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 12.5 g
- Vezels
- 1.5 g