Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g besugo (4 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 8 pés de coentros
- 1 limão, só o sumo, mais q.b. cortado em rodelas p/ o peixe
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 550 g feijão-frade cozido escorrido
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2796 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40 Min
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35 Min
Salada de feijão com trigo perlado e tomate
25 Min
Operetta de marisco
Geen beoordelingen
Barras de chocolate e menta
Geen beoordelingen
Tortilha de bacalhau com todos
1 Std.
Empadão de polvo
Geen beoordelingen
Salada de frango e camarão com couve
20 min
Tacos de lentilhas
1 Std.
Tomatada de bacalhau bragançana
35 Min
Pescada com batatas ao vapor
40 Min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1 Std. 10 Min