Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g besugo (4 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 8 pés de coentros
- 1 limão, só o sumo, mais q.b. cortado em rodelas p/ o peixe
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 550 g feijão-frade cozido escorrido
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2796 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 Min
Raia alhada
40 Min
Caldeirada de cabrito
2 Std. 50 Min
Ovas com alho e malagueta
35min
Coelho à moda do mediterrâneo
1hod. 15min
Sopa de legumes à italiana (Ditalini) - TM5
Geen beoordelingen
Salada de camarão e pepino
20 Min
Arroz de carapau - Kedgeree
1 Std.
Garoupa com sabor mediterrânico
1 Std.
Omeleta branca com espinafres e cogumelos
50min
Lentilhas com salmão em lascas
35min
Canja de maruca
35min