Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g besugo (4 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 8 pés de coentros
- 1 limão, só o sumo, mais q.b. cortado em rodelas p/ o peixe
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 550 g feijão-frade cozido escorrido
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2796 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Atum ao vapor com molho de tomate feijão-frade
25 min
Canja da ceia
50 min
Creme de ervilhas e rúcula
45min
Meia-desfeita da avó Anica
35min
Salada de grão, tomate e atum com vinagreta de coentros e lima
10min
Cavala à tanoeiro - TM5
55min
Tarte de camarão e ervilhas
1 Std. 10 Min
Mexilhões com pesto
25 min
Noodles com salmão, pepino e molho de mostarda
35min
Creme de bacalhau
35min
Omeleta de espargos com tomate
35min
Caldeirada de bacalhau
40min