Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g besugo (4 unid. aprox.)
- 2 c. chá de sal
- 8 pés de coentros
- 1 limão, só o sumo, mais q.b. cortado em rodelas p/ o peixe
- 35 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 30 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 550 g feijão-frade cozido escorrido
- 200 g tomate-cereja cortado em quartos
- 10 g cebolinho picado
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2796 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 27 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de couve e batata
50min
Puré de favas com entrecosto
8h
Peixe ao vapor com legumes e sopa
40min
Sopa de legumes
35min
Sopa de cogumelos e couve roxa
1h
Carapaus alimados
24h
Bife de novilho grelhado com molho de queijo e pimenta e legumes salteados com maçã e ervas
1h
Creme de brócolos e curgete e Cuscuz de laranja com frango
50min
Cavatelli com nabiças e lulas
Geen beoordelingen
Peixe à Portuguesa
6h 45min
Costeletas de borrego e puré de ervilhas e espinafres
1h
Sopa XL
1h