Apparaten en accessoires
Flatbread à l'aneth et à la feta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
8 morceaux
Ingrediënten
-
20 g d'aneth frais
-
8 g de levure déshydratée (8 g)
-
150 g d'eau
-
100 g d'huile d'olive et plus pour graisser
-
350 g de farine à pain et plus pour parsemer
-
200 g de feta en morceaux
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 morceau/part
Eiwitten
9 g
Calorieën
1491 kJ /
356 kcal
Vetten
20 g
Vezels
1.9 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Savoureux Flatbreads
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Baba ganoush au potiron
35min
Toast au poulet à la mexicaine
Geen beoordelingen
Minestrone
45min
Cheesecake (sans cuisson)
5u. 30min
Focaccia aux oignons
2u.
Crackers au fromage
2u. 30min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Pesto au basilic
10min
Crème de champignons
20min
Pain de viande
1u. 20min
Cheesecake (avec cuisson)
7u. 20min