Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Walnusshälften
- 100 g Serrano-Schinken, in Streifen
- 40 g Pecorino, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 10 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 820 g Wasser
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2637 kJ / 630 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Fenchel-Risotto
40min
Fenchel-Risotto
35 min
Risotto mit Birnen
55 min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Fregola-Schnittlauch-Risotto
45min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Erbsen-Risotto
50min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Maronenrisotto
30min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min