Compatibele versies
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 195 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 8 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 EL Senf, mittelscharf
- 80 g Apfelsaft, naturtrüb
- 2 EL Rapsöl
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Birnen (ca. 300 g), in Spalten (1 cm breit)
- 250 g grüne Bohnen, quer halbiert
- 500 g Wasser
- 150 g Bacon, in Würfeln
- 100 g neutrales Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3170 kJ / 757 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Scones
40 Min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Sheperd`s Pie
1 Std. 30 Min
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Scones
35 min
Pizza mit Schwarzwurzel und Serrano-Schinken
1 Std. 30 Min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 Min
Filet Wellington
1 Std. 45 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Rosenkohlquiche mit Maronen und Schinken
1 Std.
Fleischbällchen im Reismantel
2 Std.
Marzipan-Franzbrötchen mit Kürbiskernen
2 Std. 20 Min