Compatibele versies
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 195 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 8 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 EL Senf, mittelscharf
- 80 g Apfelsaft, naturtrüb
- 2 EL Rapsöl
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Birnen (ca. 300 g), in Spalten (1 cm breit)
- 250 g grüne Bohnen, quer halbiert
- 500 g Wasser
- 150 g Bacon, in Würfeln
- 100 g neutrales Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3170 kJ / 757 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
French Toast mit Melanzanichutney
4 godz. 45 min
Lauwarme Safranbirnen mit Zabaglione
2h 20min
Ahorn-Pecannuss-Eis
12 Std. 30 Min
Schoko-Mokka-Crème-brulée
6 godz. 10 min
Thai-Bällchen
1h 40min
Karamellsauce
8h
Crème brûlée
6 Std.
Malva Pudding
55min
Bulgur mit Möhren und Hackfleisch
40 Min
Earl Grey Kulfi
8h 35 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5h
Trofie
1 Std.