Compatibele versies
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 225 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 195 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 8 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 EL Senf, mittelscharf
- 80 g Apfelsaft, naturtrüb
- 2 EL Rapsöl
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Birnen (ca. 300 g), in Spalten (1 cm breit)
- 250 g grüne Bohnen, quer halbiert
- 500 g Wasser
- 150 g Bacon, in Würfeln
- 100 g neutrales Öl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3170 kJ / 757 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 47 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Labskaus-Nester mit Dip
40min
Scones
40min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Filet Wellington
1h 45min
Hackbraten mit Salbei und Oliven
1h 20min
Graved Lachs
48 Std.
Kartoffelsalat mit Oliven und Salsiccia-Frikadellen
1h 15min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1 Std. 10 Min
Empanadas
50min
Chorizo-Quiche
2h 30min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3 Std. 50 Min