Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 Scheiben Bacon
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 rote Peperoni, entkernt, in Stücken
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 50 g Weißwein, trocken
- 650 g Geflügelfond, heiß
- ¼ TL Salz
- 2 Maiskolben, frisch
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 2 Prisen Pfeffer
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 5155 kJ / 1231 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 136 g
- Vetten
- 57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Tomatenrisotto
50min
Risotto milanese
35 min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40min
Linsen-Risotto mit Bockwurst
35 min
Risotto mit Birnen
55 min
Spanischer Risotto
40min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 min
Hackfleischrisotto
40min
Erbsen-Risotto
50min
Tomaten-Risotto
35 min
Mac and Cheese
1h