Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Schalotte (ca. 30 g), halbiert
- 30 g Olivenöl
- 320 g Risottoreis, z. B. Carnaroli oder Arborio, Garzeit 14-15 Minuten (siehe Tipp)
- 180 g Äpfel, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 820 g Wasser
- 1 geh. TL Salz
- 80 g Schinken, gekocht, in Stücken (1 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 445 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 670 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Risotto mit Birnen
55min
Blumenkohl-Risotto mit Schinken und Erbsen
35min
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30min
Pasta mit Gorgonzola-Kürbis-Sauce
30min
Maronenrisotto
30min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35min
One Pot Pasta mit Schinken-Zitronen-Sauce
25min
Erdbeer-Risotto
25min
One-Pot-Spargel-Pasta
40 Min
Brot-Leberkäse-Auflauf
1h
Putenbrust mit Honig-Senf-Marinade
30min