Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Makkaroni
- 100 g Gruyère, in Stücken (ca. 3 cm)
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (1 cm)
- 450 g Wasser
- 300 g Sahne
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 500 g Äpfel, in Stücken (2 cm)
- 250 g Makkaroni
- 40 g Mehl
- 160 g Zwiebeln, in feinen Ringen
- 30 g Butter
Apfelmus
- 25 g Zitronensaft
- 20 - 40 g Zucker, nach Geschmack
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3642 kJ / 874 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 92 g
- Vetten
- 45 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle mit Pastinaken-Pesto
1sa
Nuss-Bolognese
35 dk
Cremige Feta-Pasta mit Nüssen
35 dk
Mais-Speck-Nudeln mit pochierten Eiern
50min
Fleckerl mit Birnen-Speck-Sauce und Bergkäse
1sa
Toad in the Hole (Kröte im Loch)
1sa
Vier-Käse-Risotto mit karamellisierten Walnuss-Birnen
35 dk
Kräuter-Tomaten-Knödel mit Gorgonzola-Speck-Sauce
2 Std.
Putenschnitzel mit Curry-Bananen-Sauce
40 dk
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 dk
Makkaroni-Käse-Topf mit Erbsen & Möhren
30 dk
Schupfnudeln mit Karamellsauce und Äpfeln
40 dk