Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 100 g Möhren, in Würfeln (5 mm)
- 1 Kohlrabi, klein, in Würfeln (5 mm)
- 100 g Zuckerschoten, halbiert
- 50 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 30 g Parmesan, in Stücken
- 250 g Ricotta
- 1 TL Senf
- 25 g Mehl
- 1 TL Zitronenschale, fein gerieben
- 5 Blätter Bärlauch, in feinen Streifen (optioneel)
- 5 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- 2 Prisen Muskat
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Eier, davon 1 Ei getrennt
- 2 Pck. Blätterteig, aus dem Kühregal (à 275 g)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2201 kJ / 526 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 3.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 Std. 15 Min
Gefüllte Paprika mit Petersilien-Tomaten-Reis
55min
Bunte Gemüse-Pfannkuchen
45min
Käse-Brokkoli-Lasagne
50min
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Gnocchi in Spargel-Rahmsauce
50min
Gemüse-Kartoffel-Auflauf
1h 30min
Zucchini-Käse-Lasagne
1h
Paprika-Zucchini-Quiche
1h
Gemüse-Lasagne
2 Std.
Gemüsekuchen
1h 10 min
Tomatenstrudel mit Reis
45min